✰  summer sale! Boek nu met koritng! ✰  summer sale! Boek nu met koritng! ✰ SUMMER SALE! BOEK NU MET Korting! ✰ summer sale! boek nu met korting! ✰ summer sale! boek nu met korting!

FAQ

Alles wat je moet weten

Ja zeker! Studio Flows is gehuisvest in een prachtig gebouw op de Haagweg 4 in Leiden, met zo’n 7 minuutjes vanaf de A4. En het is 13 minuutjes lopen vanaf het treinstation Leiden Centraal.

 

Bij Studio Flows streven we naar een veilige en professionele omgeving voor al onze klanten. Om ervoor te zorgen dat onze faciliteiten in optimale staat blijven voor iedereen, hebben we een duidelijk beleid met betrekking tot schade en diefstal tijdens de huurperiode.

Bij het huren van onze studio bent u verantwoordelijk voor alle elementen en eigendommen in de ruimte. We vertrouwen erop dat u zorgvuldig met onze elementen, meubels en de hele ruimte om gaat. In geval van schade veroorzaakt door nalatigheid, onvoorzichtigheid of opzettelijk gedrag, bent u aansprakelijk voor de reparatie- of vervangingskosten van de beschadigde items.

Het stelen of verwijderen van onderdelen uit onze studio is ten strengste verboden en wordt beschouwd als diefstal.

 

Het is van GROOT belang dat de vloer van Studio Flows in goede conditie blijft!
We hebben een kwetsbare vloer die snel kan beschadigen door krassen, putten of scheuren. We vragen je om zo voorzichtig mogelijk spullen te verplaatsen op de vloer.

We hanteren ook een “schoenen-uit-policy”. Alle bezoekers worden vriendelijk verzocht hun schoenen uit te doen bij het betreden van de studio. Modellen mogen schoenen dragen, mits met uiterste voorzichtigheid. Voor uw comfort zijn er ook pantoffeltjes beschikbaar of plastic schoenhoesjes.

 

Koffie en thee zijn inbegrepen in de huur van de studio. In de studio is een keuken aanwezig met een koelkast en een kraan waar je gebruik van mag maken. Op de begane grond bevindt zich ook een lekker restaurant De Leidse Lente. Een super leuk restaurant volledig in retro/vintage stijl waar je eventueel tussen het shooten door lekker kan lunchen.

 

In Studio Flows geniet u van overvloedig natuurlijk daglicht dankzij grote hoge ramen en doordachte lichtinval. Meestal is er voldoende daglicht aanwezig, maar helaas hebben we hier geen invloed op. Als het een hele donkere dag is, raden we aan om wel extra lampen mee te nemen.

 

Onze studio is royaal bemeten, met voldoende ruimte om comfortabel te werken. De ruimte is 86 vierkante meter.

 

Er bevindt zich naast het gebouw een hele grote parkeerplaats waar u kan parkeren. Bij de boeking zit 1 gratis parkeerkaart voor 1 auto inbegrepen die u kan gebruiken voor het uitrijden van deze parkeerplaats.

Bent u met meerdere auto’s, dan kunt u voor 8 euro voor een hele dag extra parkeerkaarten kopen.

 

Nee helaas niet. Studio Flows zit op de eerste verdieping. Bij de hoofdingang is een grote brede trap waar makkelijk spullen naar de eerste verdieping gebracht kunnen worden.

 

Ja, er is altijd een vriendelijke gastheer of gastvrouw in het gebouw aanwezig om u eventueel te assisteren tijdens het gebruik van de studio.

 

Voor een fotoshoot adviseren wij maximaal met 6 mensen in de ruimte aanwezig te zijn.

Voor meer ruimte is het mogelijk om van tevoren een aparte ruimte erbij te huren op dezelfde verdieping als Studio Flows. Voor meer informatie hierover, neem contact op met ons.

 

Ja, er zijn 3 simpele softboxen met continu licht aanwezig voor eventuele extra belichting.

 

Er zijn laad- en losfaciliteiten beschikbaar naast de studio voor het gemakkelijk in- en uitladen van uw apparatuur en benodigdheden.

 

Studio Flows staat open voor samenwerkingen met creatieven en professionals uit verschillende vakgebieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

U kunt eenvoudig online boeken via ons boekingssysteem. Kies de gewenste datum en tijdslot, vul uw gegevens in en bevestig uw boeking.

 

Als er geen andere boeking na de jouwe gepland staat, kun je extra tijd bij boeken, in overleg met de aanwezige host. Verlengingen zijn mogelijk per half uur tegen een tarief van €50,00 per 30 minuten. Er dient dan direct betaald te worden.

Let op, alle prijzen zijn exclusief BTW.

 

Je kunt tot 72 uur voor het gereserveerde tijdstip annuleren en het betaalde bedrag terugkrijgen. Binnen 72 uur voor het tijdstip vindt geen restitutie plaats, maar je kunt wel tot 24 uur voor het tijdstip een nieuwe datum kiezen of de huur overdragen aan een andere partij.

 

Nee helaas is het alleen mogelijk om de studio vanaf 2 uur te huren.

 

Ja. In de studio bevindt zich een glam hoekje waar een hoge tafel, een spiegel en een hoge kruk aanwezig zijn voor het verzorgen van de make-up.

Voor meer ruimte is het mogelijk om van tevoren een aparte ruimte erbij te huren op dezelfde verdieping als Studio Flows. Voor meer informatie hierover, neem contact op met ons.

 

Absoluut, u bent van harte welkom om onze studio van tevoren te bezichtigen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding en al uw vragen te beantwoorden.

 

Heb je een andere vraag?