✰  summer sale! Boek nu met koritng! ✰  summer sale! Boek nu met koritng! ✰ SUMMER SALE! BOEK NU MET Korting! ✰ summer sale! boek nu met korting! ✰ summer sale! boek nu met korting!

Over ons

Waar wij voor staan

HI there!

Ik ben Floor, ook bekend als Flow, en samen met mijn partner ben ik de trotse eigenaresse van Studio Flows. Na twee jaar ervaring als freelance fotograaf en content creator, voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe stap; mijn eigen daglicht studio!

Mijn zoektocht naar de perfecte ruimte bracht me naar een schitterende oude ambachtsschool aan de Haagweg 4, tussen vele kunstenaars en makers. Hier, omringd door creatieve energie, vond ik de ideale plek om Studio Flows te realiseren. Na intensieve verbouwingen is Studio Flows nu gereed om creativiteit en daglicht harmonieus samen te brengen.

Bij Studio Flows hebben we niet alleen een ruimte gecreëerd; we hebben een inspirerende omgeving gevormd waar jouw ideeën tot bloei kunnen komen. Of je nu zelf creatief aan de slag wilt gaan in onze studio of op zoek bent naar een compleet georganiseerde fotoshoot inclusief fotograaf, modellen en make-up artiest. Boek de studio, of neem contact op voor de mogelijkheden.

De Locatie

Studio Flows is gehuisvest in een prachtig gebouw dat vroeger dienst deed als ambachtsschool. Vandaag de dag is dit historische pand het thuis van een diverse groep kunstenaars en ondernemers, wat zorgt voor een inspirerende omgeving.

Bij Studio Flows bieden we niet alleen een creatieve ruimte, maar ook een omgeving die op zichzelf al de moeite waard is. De gangen zijn gevuld met kunst gerelateerde ateliers en creatieve geesten, wat zorgt voor een unieke sfeer die je direct bij binnenkomst omarmt. Zelfs buiten onze studio zijn er talloze fotogenieke hoekjes, dankzij de architectonische pracht van dit gebouw.

Een ander hoogtepunt van onze locatie is het gezellige jaren 70 restaurant De Leidse Lente dat zich in hetzelfde gebouw bevindt. Van woensdag tot en met zondag kun je hier de hele dag door genieten van heerlijke ontbijt-, lunch- en dineropties. Een perfecte plek om even te ontspannen na een productieve sessie in de studio.

We begrijpen dat bereikbaarheid belangrijk is. Daarom beschikken we over een ruime parkeerplaats waar je de hele dag kunt parkeren. Bij de boeking zit 1 gratis parkeerkaart voor 1 auto inbegrepen die u kan gebruiken voor het uitrijden van deze parkeerplaats.
Bent u met meerdere auto’s, dan kunt u voor 8 euro voor een hele dag extra parkeerkaarten kopen.

Heb je vragen, wil je onze studio bezichtigen of een boeking maken? Neem gerust contact met ons op.